Night Hawk 2018 - 2020

Hva er Night Hawk? 

Foto: Aapo Laiho

Night Hawk er et arrangement som alle norske o-klubber kan arrangere. Night Hawk skal være lønnsomt og morsomt å arrangere. Vi ønsker at du/dere skal sette et personlig preg på arrangementet. Og det vil være mye hjelp å få fra tidligere arrangører og Night Hawk.

Foto: Aapo Laiho

Søknaden finner du under. Den er elektronisk og den blir sendt til Night Hawk Foreningen. Søknaden trenger ikke være fullstendig, og om du har en ide på bare et område av arrangementet så ønsker vi også at du søker.

Vi søker nå etter arrangør for fremtidens Night Hawk-arrangement. Primært søker vi etter arrangører for 2018, men vi ønsker også søknader for 2019 og 2020.

Night Hawk er et nyskapende arrangementskonsept, som er morsomt og samlende for klubben å arrangere. Night Hawk er lønnsomt for arrangørklubb. Night Hawk er et attraktivt sponsorobjekt og arrangørklubb får rettigheter til å selge inn sponsoravtaler.

Visjon

Foto: Aapo Laiho

Visjonen til Night Hawk er å bygge videre på tradisjoner og skape orientering for fremtiden. 

Night Hawk er en årlig stafettopplevelse, som anses som den mest prestisjefylte i verden.

Arrangementet skal skape engasjement ved å bruke kvalitet og design i alle deler av arrangementet.

Arrangementet skal være en sosial opplevelse som styrker samhold og tilhørighet i klubben og på tvers av klubber, samtidig som det bidrar til økt rekruttering og oppmerksomhet til orienteringsidretten lokalt og nasjonalt.