Dear participant!

Please support our sponsors, as they support you, by choosing their products and services whenever possible.

Are you managing a brand?

Want to contribute to creating a magical experience in the forest for thousands of participants? We believe a great event need help from many, included sponsors .


Night Hawk Sponsors:

Partners:

 • Emit
 • Akershus og Oslo Orienteringskrets (AOOK) 
 • Norges Orienteringsforbund

Trimtex er velkjent i o-miljøet og lager alt av team-bekledning!   Sørlandsbedriften har tatt Skandinavia med storm, og nå satser de på Europa.    Mange paraleller til Night Hawk, med andre ord :)    

Trimtex er velkjent i o-miljøet og lager alt av team-bekledning!  

Sørlandsbedriften har tatt Skandinavia med storm, og nå satser de på Europa.   

Mange paraleller til Night Hawk, med andre ord :) 

 

Petzl lager noen av verdens beste lykter for all slags bruk. Hovedsakelig er det delt i industri og sport&fritid.

Petzl lager noen av verdens beste lykter for all slags bruk.

Hovedsakelig er det delt i industri og sport&fritid.


Fazer er finsk og lager top quality godteri.  Fazer håper alle kommer til å kose seg på Night Hawk!

Fazer er finsk og lager top quality godteri.

Fazer håper alle kommer til å kose seg på Night Hawk!

Anton Berg er dansk marsipan og sjokolade. Perfekt restitusjonsmat ifølge oss i arrangørgjengen av Night Hawk!   Gled deg til start, men enda mer til målgang! Da får du en premie for fullført løp;)  

Anton Berg er dansk marsipan og sjokolade. Perfekt restitusjonsmat ifølge oss i arrangørgjengen av Night Hawk!  

Gled deg til start, men enda mer til målgang! Da får du en premie for fullført løp;)  

Vi har delt ut 10.000 dumle denne våren, og mange tror vi er dumle løpet. Dumle er "god stemning", som vi kaller det. Og det passer som hånd i hanske med Night Hawk!   

Vi har delt ut 10.000 dumle denne våren, og mange tror vi er dumle løpet. Dumle er "god stemning", som vi kaller det. Og det passer som hånd i hanske med Night Hawk!

 

I tillegg til Anton Berg, Fazer og Dumle får vi strålende hjelp i Night Hawk Kiosken til mat og bevertning!  

Det kommer til å bli supergod mat på arena. Gled dere!

Vi håper at alle planlegger å bli igjen på arena og kose seg ute i naturen. Det beste stedet å være.  


Tronrud bygger fantastiske ting! F.eks ombygging av krysset E16 x Rv35 i Styggedalen. Trykk på bildet for å se andre anlegg Tronrud har laget!

Tronrud bygger fantastiske ting! F.eks ombygging av krysset E16 x Rv35 i Styggedalen. Trykk på bildet for å se andre anlegg Tronrud har laget!


Emit AS er et av norges mest rutinerte tidtagerfirma.     Emit AS er hardware produsent av Emit brikken og EmiTag brikken.

Emit AS er et av norges mest rutinerte tidtagerfirma. 

 

Emit AS er hardware produsent av Emit brikken og EmiTag brikken.

På Night Hawk løper du med Touch Free stempling.  Når du er under 1m fra posten blinker tidtagerbrikken, og du kan løpe videre - super easy!   Touch
 Free er blitt brukt av ski-orientering i flere år, og har du deltatt på
 renn eller mosjonsløp har du brukt det samme systemet - det er slik du 
får mellomtidene dine.   Hvorfor bruker Night Hawk Touch Free?   Fordi
 vi håper det blir så mange deltagere at det blir kø på postene. Vi har 
lyst å ta imot enda flere deltagere, men det er ingen som liker kø.   I tillegg er det mye mer lavterskel å slippe å stemple. Tenk bare om man måtte stemple på hver veksling på Holmenkollstafetten? Ikke at vi sier Night Hawk har 15 poster, eller at det blir 25.000 deltagere. Men tenk om det blir det ?!  

På Night Hawk løper du med Touch Free stempling.

Når du er under 1m fra posten blinker tidtagerbrikken, og du kan løpe videre - super easy! 

Touch Free er blitt brukt av ski-orientering i flere år, og har du deltatt på renn eller mosjonsløp har du brukt det samme systemet - det er slik du får mellomtidene dine.  

Hvorfor bruker Night Hawk Touch Free?  

Fordi vi håper det blir så mange deltagere at det blir kø på postene. Vi har lyst å ta imot enda flere deltagere, men det er ingen som liker kø.  

I tillegg er det mye mer lavterskel å slippe å stemple. Tenk bare om man måtte stemple på hver veksling på Holmenkollstafetten? Ikke at vi sier Night Hawk har 15 poster, eller at det blir 25.000 deltagere. Men tenk om det blir det ?!

 


Norges Orienteringsforbund er et av norges flotteste forbund, og på god vei til å få 1% av norges befolkning til å delta på orientering.      Orientering er en tradisjonsrik idrett i Norge, og det er mye mer enn en idrett. Det å bevege seg i naturen er en del av den norske folkesjela. Tur-Orientering handler om å oppdage nye steder. Å komme seg ut i naturen er et av de viktigste satsningsområdene i folkehelseperspektivet. Det er også bedriftsidretten med på.  Orientering jobber med å bli en lavterskelaktivitet. Det er selve kjernen også i Night Hawk!   

Norges Orienteringsforbund er et av norges flotteste forbund, og på god vei til å få 1% av norges befolkning til å delta på orientering.  

 

Orientering er en tradisjonsrik idrett i Norge, og det er mye mer enn en idrett. Det å bevege seg i naturen er en del av den norske folkesjela. Tur-Orientering handler om å oppdage nye steder. Å komme seg ut i naturen er et av de viktigste satsningsområdene i folkehelseperspektivet. Det er også bedriftsidretten med på.

Orientering jobber med å bli en lavterskelaktivitet. Det er selve kjernen også i Night Hawk!

 

Akershus og Oslo Orienteringskrets er med på samarbeidet om å bygge opp et nytt, stort arrangement i regionen!    Kretset har alt som trengs for å være et o-hovedstad for hele o-verden: Kart, Klima, Kultur og Kompetanse (universiteter og høyskoler)    I 2013 startet AOOK sin satsing mot å bli en o-region på lik linje med Stockholm, Göteborg, Trondheim og Helsinki!  Da er det naturlig også med et stor flaggskip av et arrangement, og det kan vi klare å lage sammen.  

Akershus og Oslo Orienteringskrets er med på samarbeidet om å bygge opp et nytt, stort arrangement i regionen!

 

Kretset har alt som trengs for å være et o-hovedstad for hele o-verden: Kart, Klima, Kultur og Kompetanse (universiteter og høyskoler)  

I 2013 startet AOOK sin satsing mot å bli en o-region på lik linje med Stockholm, Göteborg, Trondheim og Helsinki!

Da er det naturlig også med et stor flaggskip av et arrangement, og det kan vi klare å lage sammen.